Investor

INVESTORER

Vi har en lang række projektering i Danmark, Norge og Sverige, hvor vi har mulighed for at byde nye investorer ombord.

INVESTERING I VORES PROJEKTER

Vi har en lang række projekter i Danmark, Norge og Sverige, hvor det er muligt at deltage som investor.

Investering hos Plast2oil ApS

Investeringsbeløb

Som investor er det ikke et krav, at man skal betale det samlede beløb til projektet. Vi accepterer gerne investorer, som kan lægge en del af investeringen, og sætter dem sammen med andre lignende investorer. Vi har en nedre grænse for investering, men den er sat så lavt, at de fleste har mulighed for at deltage.

Valg af projekt

Det er muligt at vælge hvilket projekt, man ønsker at investere i, så længe at projektet ikke lukket og igangsat. Så hold øje med projekter på denne side eller kontakt os for at høre mere.

Aktiv deltagelse.

Hvert enkelt projekt etableres med sin egen bestyrelse, hvor medlemmerne ofte findes blandt investorerne. Hvis du ønsker at indgå i bestyrelsen, så er det muligt, men du kan selvfølgelig også være passiv investor. Det er op til dig, hvordan du ønsker at deltage i vores projekter.

Adgang til knowhow

Som investor får man adgang til knowhow, og der er mulighed for at indgå i et samarbejde, hvor vores teknologier bruges i sammenhæng eller integreret med investorens produkter.

Case Odense

20 TONS ANLÆG

Vores projekt i Odense er et 20 tons anlæg, som kan håndtere husstandsplastik fra nærområdet. Der er fundet en byggegrund til anlægget.

Investeringen

Den nødvendige investeringssum på under 38 mio. DKK til opførelse af anlægget er endnu ikke på plads, men vi forventer at gå lukke den i 1. halvår af 2020.

Case Esbjerg

20 Tons anlæg

Vores projekt i Esbjerg er et 20 tons anlæg, som kan håndtere husstandsplastik fra nærområdet. Der er fundet en byggegrund til anlægget, og vi har haft en indledende dialog med fjernvarmeforsyningen omkring salg af overskudsvarme til dem.

Investeringen

Den nødvendige investeringssum på under 38 mio. DKK til opførelse af anlægget er endnu ikke på plads, men vi forventer at kunne lukke den i 1. halvår af 2020.

Andre muligheder

Vores cases er på forskellige stadier i deres gennemførelse. Derfor er det ikke alle vores cases, som vi kan fremvise her. Kunne du være interesseret i at investerer i os og vores cases, så kontakt os for at høre hvilke andre muligheder vi har at tilbyde.