Investor

INVESTORER

Vi har en lang række projektering i Danmark, Norge og Sverige, hvor vi har mulighed for at byde nye investorer ombord.

INVESTERING I VORES PROJEKTER

Vi har en lang række projekter i Danmark, Norge og Sverige, hvor det er muligt at deltage som investor.

Investering hos Plast2oil ApS

Investeringsbeløb

Som investor er det ikke et krav, at man skal betale det samlede beløb til projektet. Vi accepterer gerne investorer, som kan lægge en del af investeringen, og sætter dem sammen med andre lignende investorer. Vi har en nedre grænse for investering, men den er sat så lavt, at de fleste har mulighed for at deltage.

Valg af projekt

Det er muligt at vælge hvilket projekt, man ønsker at investere i, så længe at projektet ikke lukket og igangsat. Så hold øje med projekter på denne side eller kontakt os for at høre mere.

Aktiv deltagelse.

Hvert enkelt projekt etableres med sin egen bestyrelse, hvor medlemmerne ofte findes blandt investorerne. Hvis du ønsker at indgå i bestyrelsen, så er det muligt, men du kan selvfølgelig også være passiv investor. Det er op til dig, hvordan du ønsker at deltage i vores projekter.

Adgang til knowhow

Som investor får man adgang til knowhow, og der er mulighed for at indgå i et samarbejde, hvor vores teknologier bruges i sammenhæng eller integreret med investorens produkter.

Case Odense

9.000 TONS/ÅR ANLÆG

Vores projekt i Odense er et anlæg på 28 tons plast om dagen. Anlægget har en størrelse, som gør at det kan håndtere husstandsplastik fra nærområdet. Der er fundet en byggegrund til anlægget.

Investering

Kunne du tænke dig at blive en del af denne investering, så kontakt os for at få en konkret investorpræsentation tilsendt. 

Case Esbjerg

9.000 Tons/år anlæg

Vores projekt i Esbjerg er et 9.000 tons plast per år anlæg, som kan håndtere husstands- og landbrugsplast fra nærområdet. Der er lavet en aftale med Esbjerg Havn om en byggegrund til anlægget, og vi har haft en indledende dialog med fjernvarmeforsyningen omkring salg af overskudsvarme til dem.

Investering

Kunne du tænke dig at blive en del af denne investering, så kontakt os for at få en konkret investorpræsentation tilsendt. 

Andre muligheder

Vores cases er på forskellige stadier i deres gennemførelse. Derfor er det ikke alle vores cases, som vi kan fremvise her. Kunne du være interesseret i at investerer i os og vores cases, så kontakt os for at høre hvilke andre muligheder vi har at tilbyde.